Нови цевки во Чачорица

ЈП “Водовод и канализација” ја реконструира водоводната мрежа во населбата Чачорица. Цевките ќе се менуваат меѓу улиците “Моша Пијаде” и “Цане Кузманоски”. Ќе се смени мрежа на три улици – посочува директорот Сашко Николоски.

Loading