Репертоар на театарот

НУЦК,, Марко Цепенков,,

Петок, 2 март – 19.30 часот

,, Антица,,

Сабота, 3 март- 19.30 часот

,, Калигула,,

Недела, 4 март – 12.00 часот

,, Јунаците од бајките,,

Loading