Слики на Џордано во Мираж

Петнаесетина слики – масло на платно од Маја Џордано од синоќа се поставени во клубот Мираж. Младата авторка се претставува со портрети, мртва природа, икони… создавани во изминатиот период. Џордано дебитира со самостојна изложба.

Loading