Фатен разбојник

Полицијата го откри Н.З. (38), кој извршил разбојништво. На 9 јануари Н.З. одзел насилно од И.И. (30) 40 илјади денари и златно синџирче во населбата Точила. Полицијата му поднесе кривична пријава за разбојништво.

Loading