Бебето доби 15 илјади денари

Машко е првороденото бебе во 2012 година кое на свет дојде во реновираното гинеколошко одделени на болницата. Милена Мулоска (22) е среќната мајка, која го роди бебето на 1 јануари во 5,15 часот. На семејството Мулоски, ова им е втора рожба, по првата ќерка. Градоначалникот Марјан Ристески í подари 15 илјади денари на мајката, а на прилепчани им посака пораст на наталитетот.

Loading