НОВОГОДИШНА ЗАБАВA СО НАШИ ПЕАЧИ

Со најдоброто од домашната естрада, прилепчани ќе ја дочекаат Новата 2012 Година. За најлудата ноќ за забавата да ја направат “топ”, локалните власти изборот го направија за Каролина Гочева, Зуица Лазова и Наум Петрески. Ако пред неколку години, гостуваа Психомодо поп и Филм, журката ја создаваа кул Владо Јанески и Селимова – Желчески, сега нема поубава забава, отколку на своето со своето! Празничната атмосфера ќе се надополни со новогодишниот декор. Прилепчани ги чекаат и снежните топови кои, сега засега, се одлична супституција на природната бела покривка која сите ја чекаат, особено најмладите.