ТЕАТАРОТ ВО РАДОВИШ

Театарот успешно ги одигра во Радовиш претставата за деца “Волшебникот од Оз” во режија на Петар Димоски и “Маратонците го трчаат почесниот круг” во режија на Кирил Петрески. Публиката реагираше инстинктивно на двата настапа на прилепските актери.

Loading