ПРВ ПОЕТСКИ СЛЕМ ФЕСТИВАЛ

Вечерва во Библиотека

Со учество на 14 поети, вечерва од 20.30 во Библиотеката ќе се одржи прв поетски слем фестивал. Специјални гости се поетот Никола Маџиров, кој ќе чита негови стихови и Џабир Дерала, кој ќе ја промовира својата најнова поетска книга “Апокалипса”. Стиховите ќе бидат објавени во публикација.

Loading