БЕЗ ПАРИ НА ТЕАТАР

Театарот до недела без пари ќе прикажи четири претстави. Вечерва е уренебесната комедија “Од кол на кол” во режија на Ангеловски, а утревечер е ,,Маратонците го трчаат почесниот круг,, во режија на Кирил Петрески. Потребно е посетителите да подигнат влезници два часа пред почеток на претставите од билетарницата. Во “неделата за бадијала театар” не се заборавени ни најмладите. Во недела ќе можат да уживаат на претставата “Волшебникот од Оз” во режија на Петар Димоски.

Loading