ЦВЕЌЕ ЗА ЈАНЕ

Под мотото “Со Македонија во срцето да го обиколиме светот” во рамките на училишните смотри и за патрониот празник, учениците од О.У. “Кире Гаврилоски – Јане” се претставија со пригодна програма. За празникот се положи цвеќе на бистата на патронот и се одржа литературно читање.

Loading