“СЕ ПОЗЛАТУВА” ОКОЛИНАТА

Реализацијата на еко акцијата на прилепската пиварница

Невладината организација “Наѓе ваза” гореализира проектот “Позлати го животот” на Прилепската пиварница, кој се однесуваше на заштитата на животната околина, а фирмата го избра најинвентивен на јавниот конкурс. Важна е грижата за нашата средина и природата околу нас. Сакавме да допреме до луѓето и да ги натераме да прават само добри дела кон екологијата. Да започнат со добра мисла, збор и на крај со добро дело да придонесат за здрава и чиста средина – изјави претставник на “Наѓе Ваза”.

Loading