БАБИ СО ФРИЗУРИ

Фарбани, стрижени и андулирани се штитеничките од Домот за стари лица “Киро Крстески – Платник”. Благодарение на фризерските вештини на учениците од СОУ “Ѓорче Петров”, бабите дотерани ќе го дочекаат меѓународниот празник 8-ми март.

Loading