Репертоар на театарот,, Војдан Чернодрински,,

НУЦК,, Марко Цепенков,,- Прилеп 

 

Вторник, 25 јануари 

,, Антица,, режија Бранко Брезовец 

Почеток – 19.30 часот

 

Среда, 26 јануари 

,, Антица,, режија Бранко Брезовец

Почеток – 19.30 часот

 

Четврток, 27 јануари

,, Антица,, режија Бранко Брезовец

Почеток – 19.30 часот

 

Петок, 28 јануари

Антица,, режија Бранко Брезовец

Почеток – 19.30 часот

 

Сабота, 29 јануари

Антица,, режија Бранко Брезовец

Почеток – 19.30 часот

Loading