КОРЗО ПРВ СО ТРЕНИНЗИ

Трета лига

ФК Корзо прв тргна со тренинзи кај третлигашите. Работата е во салата “Македонија”. Приклучени се четворица нови играчи, а од други клубови има интерс за најистакнатите во тимот на Панде Трајчески. Лидерот Победа јуниор се уште крои план. Кире Овезоски најави прв собир после 25 јануари. Се бара едно засилување, во нападот. Третолигашката сезона е интересна со уште четири прилепски екипи: Младост Кривогаштани, Големо Коњари, Партизан Обршани И Млекар Мало Коњари. Пролетниот дел е на 20 март.

Loading