КРСТЕСКИ ВО НОВИ САД

Златко Крстески, прилепскиот стрип уметник, учествува на Новосадскиот стрип викенд. Тоа е можност за претстава на нивото на македонскиот стрип во Србија. Крстески ќе го промовира стрипот “Јелецкиње”, инспириран од стара српска игра.

Loading