ИЗВИДНИЧКО ЧЕСТВУВАЊЕ НА 11 ОКТОМВРИ

Извидници од извидничкиот одред ,,Еригон,, преку неколку мини смотри придонесоа за одбележувањето на 11 Октомври – Денот на востанието на македонскиот народ. Тие демонстрираа дел од извидничките вештини на плоштадот. Умешно покажаа дека теоретската потковица и викенд практиката на терен, ако времето дозволи, не им се залудни.

Loading